ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 22, Α' ΕΞΑΜΗΝΟ 2011 ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ
BESTEVER. Για τους ερωτευμένους με τη ζωή. Το BESTEVER δεν είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης. Είναι ο απόλυτος οδηγός HIGH END προϊόντων. HIGH END προϊόντα χαρακτηρίζουμε αυτά που με την τιμή, το σχεδιασμό, την τεχνολογία και το prestige που τα περιβάλει ξεχωρίζουν σε κάθε κατηγορία. Oι βασικές θεματικές κατηγορίες του περιοδικού είναι: Αυτοκίνητο, Μοτοσικλέτα, Σκάφος, High End Technology (Hi-Fi, Home Cinema, Computers, Gadgets), Αεροπλάνα, Προορισμοί, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια. Παράλληλα ανάμεσα στα βασικά θέματα του περιοδικού παρεμβάλλονται θέματα όπως Μόδα, Formula 1, Ultimate Gifts, New Faces, Events κλπ. To BESTEVER κυκλοφορεί κάθε εξάμηνο στα περίπτερα της ελληνικής επικράτειας.
Αναφέρεται πάντα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ίδια χρονική περίοδο με την έκδοσή του και κάθε φορά αναπροσαρμόζει την ύλη του σύμφωνα με τις νέες τάσεις που ισχύουν για τους τομείς που πραγματεύεται. Δεν υπάρχει ιεράρχηση στα προϊόντα. απλώς σχολιάζονται με άποψη, χιούμορ και κριτικό πνεύμα οι καλύτερες επιλογές στην κάθε κατηγορία. To BESTEVER είναι μία πρωτοποριακή έκδοση για τα ελληνικά δεδομένα και αποτελεί την "βίβλο" του σύγχρονου bon viveur.
k
 
ΜΑΡΙΑ ΒΑΤΙΣΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Η Μαρία Βατίστα γεννήθηκε στον Πειραιά το 1970. Έχει Bachelor Deegree στο Marketing Management από το American College of Greece. Στο χώρο των περιοδικών βρίσκεται από το 1991. Για χρόνια διατέλεσε σε πολλές εκδοτικές εταιρείες υπεύθυνη Διαφήμισης και Marketing. Είναι ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος Δ.Σ. της Sting Advertising. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.
Schumacher. Η επιστροφή του ...Βασιλιά της F1


περισσότερα>>
Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ...μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου!
Είναι σίγουρα το πιο φορτισμένο editorial που γράφω τα δέκα τελευταία χρόνια. Aν και συνήθως αντιμετωπίζουμε κάπως light την πραγματικότητα γύρω μας...

περισσότερα>>
Black Rock Studios Παράδειγμα προς μίμηση ή απονενοημένη πράξη ενός «τρελού»;

περισσότερα>>
Πράξις & Πράξεις

Δεν είναι τυχαίο ότι η πορεία που ξεκίνησε το 1995 από το όραμα ενός εκπαιδευτικού...

περισσότερα>>
BMW CONCEPT C
Tην επιτυχία των megascooter προφανώς παρακολουθεί η BMW με κερδοσκοπική διάθεση...

περισσότερα>>
Felix Baumgartner - Red Bull Stratos
Mετά την διπλή επιτυχία της Red Bull στη F1 ...

περισσότερα>>
Design by The Sting Advertising / Photopress S.A. - powered & hosted by hostingkey.com
Copyright 2009