ΑΠΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ BESTEVER ΑΠΟ ΤΟ COPY EXPRESS, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 88 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 3606650
PRESS ROOM
Το BESTEVER δεν είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης. Είναι ο απόλυτος οδηγός HIGH END προϊόντων. HIGH END προϊόντα χαρακτηρίζουμε αυτά που με την τιμή, το σχεδιασμό, την τεχνολογία και το prestige που τα περιβάλει ξεχωρίζουν σε κάθε κατηγορία.

Oι βασικές θεματικές κατηγορίες του περιοδικού είναι: Αυτοκίνητο, Μοτοσικλέτα, Σκάφος, High End Technology (Hi-Fi, Home Cinema, Computers, Gadgets), Αεροπλάνα, Προορισμοί, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια. Παράλληλα ανάμεσα στα βασικά θέματα του περιοδικού παρεμβάλλονται θέματα όπως Μόδα, Formula 1, Ultimate Gifts, New Faces, Events κλπ.

To BESTEVER κυκλοφορεί κάθε εξάμηνο στα περίπτερα της ελληνικής επικράτειας. Αναφέρεται πάντα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ίδια χρονική περίοδο με την έκδοσή του και κάθε φορά αναπροσαρμόζει την ύλη του σύμφωνα με τις νέες τάσεις που ισχύουν για τους τομείς που πραγματεύεται. Δεν υπάρχει ιεράρχηση στα προϊόντα. απλώς σχολιάζονται με άποψη, χιούμορ και κριτικό πνεύμα οι καλύτερες επιλογές στην κάθε κατηγορία.

To BESTEVER είναι μία πρωτοποριακή έκδοση για τα ελληνικά δεδομένα και αποτελεί την "βίβλο" του σύγχρονου bon viveur.
Download the Media Pack
Μπορείτε να κατεβάσετε τα εξώφυλλα όλων των περιοδικών μας σε υψηλή ανάλυση. Απλά κάντε κλικ πάνω στο εικονίδιο που επιθυμείτε.
TΕΥΧOΣ 21 TΕΥΧOΣ 22    
       
       
       
       
Schumacher. Η επιστροφή του ...Βασιλιά της F1


περισσότερα>>
Στη μητέρα πατρίδα, η συνέχεια της καταστροφής βγαίνει πλέον σε sequel. Μετά τον Κωστόπουλο και την ΙΜΑΚΟ, το άλλο μαγαζί «γωνία», οι εκδόσεις Λυμπέρη κατέβασαν τα ρολά και αποχαιρέτησαν την πλατεία. Περιέργως, εμείς γράφουμε ακόμα ένα τεύχος Bestever Quarterly και ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε νέα έντυπα στην αγγλική πλέον γλώσσα...

περισσότερα>>
Black Rock Studios Παράδειγμα προς μίμηση ή απονενοημένη πράξη ενός «τρελού»;

περισσότερα>>
Πράξις & Πράξεις

Δεν είναι τυχαίο ότι η πορεία που ξεκίνησε το 1995 από το όραμα ενός εκπαιδευτικού...

περισσότερα>>
BMW CONCEPT C
Tην επιτυχία των megascooter προφανώς παρακολουθεί η BMW με κερδοσκοπική διάθεση...

περισσότερα>>
Felix Baumgartner - Red Bull Stratos
Mετά την διπλή επιτυχία της Red Bull στη F1 ...

περισσότερα>>
 
 
Design by The Sting Advertising / Photopress S.A. - powered & hosted by hostingkey.com
Copyright 2009