Princess V55 Μοντέρνα πολυτέλεια

Tο ολοκαίνουργιο V55 του διάσημου βρετανικού ναυπηγείου Princess είναι ένα δυναμικό, εντυπωσιακό και πολυτελές sport yacht που συνδυάζει αριστοτεχνικά την ταχύτητα, την άνεση και την πολυτέλεια.

Το V55 διαθέτει ένα κομψό και δυναμικό εξωτερικό προφίλ σε συνδυασμό με την έξυπνη χρήση του χώρου και όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης που είναι συνώνυμα με τη σειρά V. Το κύριο κατάστρωμα έχει σχεδιαστεί για όσους απολαμβάνουν την αίσθηση του ανέμου και της ανοιχτής θάλασσας. Το εκτεταμένο πιλοτήριο διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό σε σχήμα L με επιπλέον καθίσματα γύρω από ένα αναδιπλούμενο τραπέζι από ξύλο τικ. Το πιλοτήριο συνδέεται με το κύριο σαλόνι μέσω μιας έξυπνα κρυμμένης πτυσσόμενης συρόμενης πόρτας. Επιπλέον, με την ηλεκτρική ανοιγόμενη ηλιοροφή πάνω από το κύριο κατάστρωμα, μπορείτε πραγματικά να νιώθετε ένα με τα στοιχεία της φύσης.

Η πρύμνη συνδέεται με το σαλόνι μέσω μιας πτυσσόμενης συρόμενης πόρτας και ενός ανοιγόμενου παραθύρου, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα τους δύο κοινόχρηστους χώρους, όπως απαιτείται. Το κύριο κατάστρωμα διαθέτει επίσης ένα μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του πιλοτηρίου και έναν επιπλέον χώρο καθισμάτων και ηλιοθεραπείας στο μπροστινό μέρος.
Η ολοκαίνουργια γάστρα με βαθύ V εξασφαλίζει πιο ομαλή και αποτελεσματική πλεύση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί περισσότερο χώρο κάτω από το κατάστρωμα, με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμη γωνία. Η ευφυής χωροταξική διάταξη επιτρέπει σε όλο το κάτω κατάστρωμα να δημιουργηθούν τρεις ευρύχωρες καμπίνες, σπάνιο φαινόμενο για σκάφη αυτού του μεγέθους. Η κύρια καμπίνα εκτείνεται σε όλο το πλάτος το V55, ενώ με πρόσβαση από το κατάστρωμα υπάρχει χώρος και για μια μικρή κουκέτα πληρώματος. Ο διάκοσμος είναι μίνιμαλ και πολυτελής ταυτόχρονα, σε αποχρώσεις του μπεζ και με αξιομνημόνευτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ο εξοπλισμός, τόσο του σκάφους όσο και της κουζίνας στο κυρίως κατάστρωμα, είναι πληρέστατος.

Για την πρόωση του σκάφους διατίθενται δύο πανίισχυροι κινητήρες Volvo D13 1000 που εξασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα έως και 37 κόμβους.
Η βρετανική εταιρεία Princess είναι γνωστή για την κατασκευή κορυφαίων σκαφών για περισσότερα από 50 χρόνια. Το νέο V55 δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη της θάλασσας, από τη στιγμή που θα επιβιβαστεί σε αυτό. Το σκάφος έχει σχεδιαστεί για ιδιοκτήτες που επιθυμούν να περνούν περισσότερο χρόνο πάνω από το κατάστρωμα, να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο γύρω τους και να ζήσουν πραγματικά αυτό που έχει να προσφέρει ένα sport yacht. Επικοινωνήστε με την American Marine και εξετάστε μαζί τους, του πολλούς τρόπους απόκτησής του.

admin

Ο Γιώργος Βαρίνος είναι πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο Πιλότου Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Φέτος, το 2022, κλείνει 40 χρόνια στο χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου. Από το 1989 εργάζεται ως επαγγελματίας και είναι τακτικό μέλος της ΕΣΠΤ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Ασχολήθηκε με τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου από το 2000 και έτρεξε για 12 χρόνια (1983-1995) στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro. Έχει εργαστεί στα περιοδικά 4 Τροχοί (1982-1986), Car & Driver (1989-1993), Auto Motor und Sport (1993-1994), Auto Τρίτη (1993-1995), BESTEVER (1999-2021), One Passion (2007-2009, 2018), Gazzetta.gr (2014-2021) και σήμερα είναι υπεύθυνος AUTO-MOTO της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής, Διευθυντής του site Autopress.gr και εκδότης τoυ πολυτελούς περιοδικού BESTEVER QUARTERLY.