Ρολόγια

Χρωματική ένταση στα Royal Oak Offshore της Audemars Piguet (vid)

Χρωματική ένταση στα Royal Oak Offshore της Audemars Piguet (vid)

Ακόμα μια παραλλαγή των εμβληματικών Royal Oak Offshore, για όσους δεν διστάζουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους, παρουσίασε η ελβετική Audemars Piguet.

Η Audemars Piguet συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την τόλμη της στην κατηγορία των premium sport χρονογράφων χειρός. Σε συνέχεια της σειράς των τριών Royal Oak Offshore, που παρουσίασε το 2019 σε χρώματα παραλλαγής, οι νέοι αυτοί χρονογράφοι αποτελούν ότι πιο trendy στην κατηγορία, καθώς προσφέρονται σε μια παλέτα τριών πολύ έντονων χρωμάτων: μπλε, πράσινο ή ροζ χρυσό, με καντράν αντίστοιχης απόχρωσης και μαύρη κάσα.

Μεγάλοι σε μέγεθος, με διάμετρο 44 χιλ., οι Royal Oak Offshore χρονογράφοι απογειώνουν το casual στιλ, χάρη στη μαύρη κεραμική τους κάσα και την έντονη χρωματική αντίθεση. Πιο σπορ οι μπλε και πράσινοι, πιο πολυτελής αυτός σε απόχρωση ροζ χρυσού, ταιριάζουν απόλυτα με την έντονη προσωπικότητα και καθημερινότητα του κατόχου τους.

Τα πολύχρωμα Royal Oak Offshore φιλοξενούν το μηχανισμό 3126/3840, που συντίθεται από 365 εξαρτήματα. Αυτόματος, προσφέρει αυτονομία λειτουργίας τουλάχιστον 50 ωρών και διαθέτει δείκτες και ενδείξεις που φωσφορίζουν.

Οι δείκτες ωρών λεπτών και δευτερολέπτων συμπληρώνονται από ένδειξη ημερομηνίας στη θέση 3 και από τις ενδείξεις του χρονομέτρου στις θέσεις 6, 9 και 12. Τα πολύχρωμα μοντέλα Royal Oak Offshore, αδιάβροχα σε βάθος έως και 100 μέτρα, διατίθενται με λαστιχένιο λουράκι που διαθέτει εφέ απομίμησης υφάσματος, στο ίδιο χρώμα με αυτό της κάσας τους και με αγκράφα ardillon. Οι τιμές τους είναι κάθε άλλον παρά casual, καθώς ξεκινούν από τις περίπου 38.000 ευρώ, ωστόσο αντιπροσωπεύουν τις κορυφαίες υλοποιήσεις στην sport premium κατηγορία χρονογράφων.

Γιώργος Κυριαζής

Ο Γιώργος Κυριαζής έχει βασικές σπουδές μηχανολογίας και ασχολείται με πάθος με την τεχνολογία αλλά και με οτιδήποτε τρέχει, πλέει ή πετάει. Αρθρογραφεί επαγγελματικά στο χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων από το 1994. Ενδεικτικά, έχει εργαστεί ως συντάκτης σε έντυπα όπως τα Auto Motor und Sport, Auto Τρίτη, 4Τροχοί, BESTEVER, Luxury Boat & SUV, επίσης ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό VieW της VW, ενώ έχει κάνει και λίγο ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει επίσης ασχοληθεί με τη μετάφραση βιβλίων με θέματα τις κοινωνικές σχέσεις και συμπεριφορά. Τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενος τα ωφέλη των ηλεκτρονικών μέσων αρθρογραφεί έχοντας ως έδρα του το νησί της Πάτμου, γεγονός που του προσφέρει την ευκαιρία να απολαμβάνει την αγάπη του για τη θάλασσα και τα σκάφη. Στο γκαράζ του μεταξύ άλλων φυλάει ως κόρη οφθαλμού μία YAMAHA DT 200R, ένα PEUGEOT 106 Rallye 1.6 και σε περίοπτη θέση ένα Hannibal 3.85. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου και τα χόμπυ του είναι η ιστιοπλοΐα, η φωτογραφία και η ανεμοπορία.